Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

7.6.2023

28letá lékařka Tereza podstoupila laserovou operaci očí z důvodu své krátkozrakosti. Velmi silná vada ji omezovala v každodenních činnostech. Hlavním motivem, proč se pro operaci rozhodla, bylo její malé dítě.

Nejvíce se těšila na to, až bude moci fungovat bez brýlí a čoček. Ranní vstávání s malým dítětem je pro ni nyní mnohem snazší. 

Po laserové operaci očí byla velice spokojená s výsledkem, radost jí udělalo hlavně to, že již nemusí řešit rozbité nebo upatlané brýle, které její syn bral často do rukou.  

Operaci na zlínské oční klinice provedla doktorka Uhlářová, která byla dle slov pacientky velmi příjemná a vstřícná. “Nejvíce jsem ocenila, že ve chvíli, kdy měla paní doktorka vše připravené, tak se nebavila o operaci, ale spíše se bavila o osobních věcech a snažila se mě rozptýlit.” oceňuje pacientka Tereza. 

Kliniku Gemini si Tereza vybrala díky doporučení i své vlastní zkušenosti: “Už od střední školy jsem tuto kliniku měla v povědomí a během studia medicíny jsem zde absolvovala stáž. Viděla jsem, jak to zde funguje a poznala jsem i lékaře, kteří zde pracují. Tím, že se klinika na tohle specializuje a má za sebou mnoho úspěšných operací, považuji ji za bezpečnou volbu.”

Podívejte se na video, ve kterém se s námi Tereza podělila o to, jak se jí na oční klinice Gemini líbilo.

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky