Po – pá: 7:00 – 18:00
  • cs
  • pl en de sk
-AA+
Objednat se

4.1.2018

Zkušenosti špičkových očních chirurgů ve spojení s nejmodernější technikou jsou pro pacienta zárukou té nejlepší možné péče. V loňském roce vybudovala oční klinika Gemini další pracoviště. Nyní jich má celkem deset po celé České Republice a jedno v Rakousku, začít žít život bez brýlí a čoček je pro pacienta mnohem snazší, než by se mohlo na první pohled zdát.

6 jednoduchých kroků k aktivnímu životu bez brýlí a čoček:

1. Vyberte si kliniku

Podívejte se na stránky gemini .cz/kontakty a najděte kliniku, která je vašemu bydlišti nejblíže.

2. Objednejte se na vstupní vyšetření zdarma

Objednejte se online nebo telefonicky (na tel. čísle 577 202 202) na vstupní vyšetření. To je na očních klinikách zdarma. Na základě vstupního vyšetření vám lékař doporučí vhodnou metodu operace.

3. Objednejte se na operaci

Podívejte se do svého diáře a vytipujte si několik dnů, které máte zatím volné a ze kterých můžete vybrat ten jeden – operační. Termíny nejbližších neobsazených operačních dnů najdete i na stránkách oční kliniky Gemini.

4. Vezměte si v práci jeden den volna a zařiďte si odvoz z kliniky

Zákrok se provádí ambulantně, vlastní laserová operace trvá několik sekund, operace šedého zákalu několik minut. Nutná jsou vyšetření před operací, a tak strávíte na klinice dvě až tři hodiny. Po zákroku byste neměli řídit, domluvte si prosím odvoz.
Více na videu: Operační den v kostce

5. Připravte si peníze, nebo si naplánujte splátky

V posledních letech cena laserových operací výrazně klesla. Laserová operace v České republice se tak stala dostupnou a často dokonce levnější než investice do brýlí nebo čoček. Na oční klinice Gemini ceny operací začínají dokonce na 8500 korunách/oko. Pokud je přesto pro vás tato částka vysoká a nemůžete si dovolit zaplatit peníze za operaci najednou, domluvte si splátky. Splátky vyřídíte přímo na klinice (neupisujete se žádné splátkové společnosti) a jsou bez navýšení. V den operace tak stačí zaplatit jen 4990 korun.

6. Užívejte si aktivní život bez brýlí a čoček

Řekli o nás

Všechny reference

Naše kliniky